نشست کشوری سوانح و حوادث

نشست دو روزه کشوری سوانح و حوادث در شهرستان بوشهر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نشست دو روزه کشوری سوانح و حوادث با حضور  کارشناسان گروه حوادث کلیه دانشگاه های کشور در شهرستان بوشهر برگزار گردید.

در این نشست دکتر علیرضا مغیثی معاون فنی مرکز مدیریت بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت و دکتر خواجه ئیان معاون بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی بوشهر و مدیران و کارشناسان اداره حوادث شرکت داشتند.

دکتر مغیثی در این نشست گفت : بیماریهای غیرواگیر 76 درصد مرگ و میر در ایران را به خود اختصاص داده که با احتساب حوادث ترافیکی این آمار به 90 درصد می رسد.

وی افزود :  افزود: براساس این آمار و تعهد بین المللی کشور در قبال کنترل مرگ های زودهنگام ناشی از بیماریهای غیرواگیر و حوادث ترافیکی، سندی در سطح ملی تدوین شده که طبق آن ایران باید تا سال 1404، 20درصد حوادث ترافیکی خود را کاهش دهد

همچنین در این نشست گردید موضوعات مهم حوادث مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.