گزارش سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر در حوزه بهداشت :
از افتتاح چند پروژه بهداشتی تا راه اندازی سامانه سیب

6 آذر 1395
روزهای یکم و دوم آذر ماه ، استان بوشهر میزبان سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، در روز اول ، مرکز خدمات جامع سلامت نخل تقی در شهرستان عسلویه با ایشان به بهره‌برداری رسید.
این مرکز  با زیربنای 808 مترمربع و اعتبار 20 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی‌ استان و همکاری خیران ساخت و تجهیز شده است.
ویزیت بیماران، تشکیل پرونده سلامت، ارجاع به آزمایشگاه، درمان سرپایی بیماران، انجام خدمات پرستاری شامل تزریقات، سرم تراپی، پانسمان، بخیه، گرفتن نوار قلب، اکسیژن درمانی، عملیات احیا، سونداژ مثانه ازجمله خدمات قابل ارایه در مرکز خدمات جامع سلامت شهدا نخل تقی است.
بر پایه این گزارش در روز دوم سفر وزیر محترم بهداشت ، کلینیک های سیار دندانپزشکی به بهره برداری رسید.
کارشناسان کلینیک سیار با حضور در مدارس، دندان دانش آموزان را معاینه و در صورت مشکل به دندان‌پزشکان معرفی می‌کنند.
همچنین با راه اندازی کلینیک های سیار دندانپزشکی امکان ارائه خدمات دندانپزشکی در نقاط دوردست فراهم می شود.
در ادامه شهرستان گناوه نیز شاهد افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت دهان و دندان بود.
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی با حضور در شهرستان گناوه از مرکز خدمات جامع سلامت دهان و دندان بهره برداری کرد.
این پروژه بااعتبار سه میلیارد و 500 میلیون ریال افتتاح و در آن خدماتی شامل کشیدن، ترمیم، جرم‌گیری وبروساژ، شیار پوش کردن و فلورایدتراپی دندان به افراد زیر سال 14 سال، مادران باردار و شیرده دارای دفترچه بیمه روستایی به‌صورت رایگان ارایه و دیگر اقشار جامعه نیز با تعرفه دولتی از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.
بازدید از آموزشگاه بهورزی نوسازی شده نیز از دیگر برنامه‌های وزیر بهداشت به این شهرستان بود.
رونمایی از سامانه سیب، (سامانه یکپارچه بهداشت)
در این سفر،سامانه یکپارچه بهداشت، سیب، به طور نمادین راه اندازی شد.
ساماندهی پرونده های بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی مطلوب به مراجعه کنندگان از اهداف راه اندازی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) است.
همچنین با راه اندازی این سامانه مردم از شناسنامه الکترونیکی سلامت شامل اطلاعات کامل از بیماری ها ، سوابق جراحی ، واکسیناسیون و بیماری های مزمن برای درمان و معالجه بهره مند می شوند.
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در پایان در شورای سلامت استان بوشهر حضور یافت.

گزارش تصویری این سفر را در زیر مشاهده بفرمایید.