اجرای برنامه های مشترک در سال تحصیلی جدید

31 شهريور 1395
به منظور اجرای برنامه های مشترک بهداشتی با آموزش و پرورش در مدارس استان ، نشستی به همین منظور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، به منظور اجرای برنامه های مشترک بهداشتی با آموزش و پرورش در مدارس استان ،نشستی با حضور دکتر محمد مهدی خواجه ئیان ،معاون فنی معاونت بهداشتی و مدیران گروه های مسئول برنامه های مراقبت نوجوانان و مدارس و رئیس اداره و کارشناسان اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان برگزارگردید.
در این نشست که با دستور کار "بررسی برنامه های بهداشتی مشترک قابل اجرا در مدارس" برگزارگردید ، گزارشی از فعالیتهای سال تحصیلی 94 مورد بررسی قرار گرفت.
بر پایه این گزارش همچنین ، مشکلات ،راهکارها و پیشنهادات موردبحث و بررسی اعضاء قرار گرفت.
درپایان موضوعاتی مانند آهن یاری دختران مقطع متوسطه اول و دوم، ارتقا وضعیت بوفه مدارس استان مشاوره رایگان بلوغ نوجوانان استان ، معاینه دهان و دندان دانش اموزان اجرای طرح وارنیش فلوراید و فیشورسیلانت معاینه دهان و دندان دانش اموزان ، ترمیم دندان پوسیده دانش آموزان 12 ساله مورد تصویب اعضا قرار گرفت.
پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا ، مبارزه با پدیکلوزیس در مدارس استان ، پیشگیری از بیماری های واگیر در اجرای برنامه قلب سالم و طرح کوله پشتی سالم ، اجرای برنامه خود مراقبتی و تشکیل کمیته ارتقاء سلامت مدارس ، از دیگر موضوعات مصوب در این نشست بود.