عوامل خطر سلامتی در زنان با مردان متفاوت است

27 مهر 1395
مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : که آنچه در بانوان سبب به هدر رفتن عمر و به خطر افتادن سلامت آنها می شود با آنچه در مردان عمر را به هدر می دهد متفاوت است.

دکتر آزیتا انارکی در گفتگو با روابط عمومی معاونت بهداشتی گفت : هر ساله 30 -24مهرماه به عنوان هفته ملی سلامت بانوان ایران نامگذاری شده است.
این مسئول بهداشتی اضافه کرد : این هفته امسال با شعار "سلامت زنان، خانواده سالم، جامعه پویا" با تأکید برنقش بانوان به عنوان پیشگامان شیوه زندگی سالم در خانواده انتخاب شده است.
وی گفت : از جمله اهداف برنامه های سلامت بانوان حساس سازی و اطلاع رسانی در خصوص مهمترین اولویت های سلامت بانوان به کل جامعه اعم از زنان ، مردان، مدیران و سیاستگذاران می باشد.
دکتر انارکی اظهار کرد : به منظور افزایش آگاهی بانوان در این هفته اقداماتی مانند گفتگوهای رادیو و تلویزیونی و همچنین آموزش چهره به چهره بانوان در مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت انجام می گیرد.