معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر با صدور پیامی درگذشت سرکارخانم شمسی سادگی از رابطین سلامت شهرستان دشتستان را تسلیت گفت.

29 دی 1400
ضایعه درگذشت سرکار خانم شمسی سادگی از رابطین فعال و پرتلاش شهرستان دشتستان بسیار تاسف‌انگیز و موجب اندوه این جانب و همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گردید.

ضایعه درگذشت سرکار خانم شمسی سادگی از رابطین فعال و پرتلاش شهرستان دشتستان بسیار تاسف‌انگیز و موجب اندوه اینجانب و همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گردید.

رابطین سلامت همواره بدون هیچ چشم داشتی در کنار کارکنان سیستم سلامت در خدمت رسانی و ارتقای سلامت جامعه مشارکت فعال داشته اند . بدین وسیله درگذشت رابط سلامت پایگاه سلامت ولیعصر (عج) شهرستان دشتستان سرکار خانم شمسی سادگی را به همه رابطین محترم و خانواده گرامی ایشان و جامعه سلامت استان بوشهر تسلیت عرض می نمایم و از خداوند منان برای آن مرحومه غفران الهی و برای خانواده محترمشان صبروشکیبایی مسئلت دارم

دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان

معاون بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان