همه اجزای تیم سلامت باید مورد تقدیر قرار بگیرند

همه اجزای تیم سلامت باید عادلانه مورد تقدیر قرار بگیرند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون بهداشت گفت : همه اجزای تیم سلامت باید عادلانه مورد تقدیر قرار بگیرند خصوصا آزمایشگران که معمولا مورد توجه نیستند.

دکتر قاسم برجوئی‌فرد در مراسم روز آزمایشگاه اظهار کرد : آزمایشگاهیان در نظام سلامت بسیار نقش‌آفرین‌اند ولی متاسفانه آنطور که باید و شاید دیده نمی‌شوند.

وی افزود : باید نگاه عادلانه‌ای به همه اجزا نظام سلامت داشته باشیم چرا که ضعیف شدن هر یک از اجزاء موجب ضعیف شدن نظام سلامت می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر نیز گفت : آزمایشگاهیان نقش مهمی در تشخیص بیماری‌ها دارند.

مهندس حمید حبیبی‌نیا افزود : تشخیص بسیاری از بیماری وابسته به نتایج کار آزمایشگران است.

30 ام فروردین ماه به مناسبت  زادروز حکیم سید اسماعیل جرجانی به عنوان روز علوم آزمایشگاهی نامگذاری شده است.

در این مراسم از آزمایشگران توسط معاون بهداشت دانشگاه و علوم پزشکی بوشهر و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تقدیر شد.

تاریخ بروز رسانی:   4 ارديبهشت 1402

چاپ خبر