بازدید سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه از مراکز واکسیناسیون

1 اسفند 1400
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دکتر قاسم برجویی فرد در سومین روز کاری از مراکز واکسیناسیون شهر بوشهر بازدید کرد.

دکتر برجوئی‌فرد  ضمن تقدیر از فداکاری پرسنل شاغل در مراکز واکسیناسیون در دوره کرونا این اقدامات را جهادی و ایثار گونه دانست و گفت : با افزایش شیوع سویه‌ی امیکرون تکمیل مراحل واکسیناسیون  بسیار ضروری است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه در بازدید از مراکز واکسیناسیون هلال احمر از همکاری بی‌بدیل همه نهادها و ارگانها خصوصا " جمعیت هلال احمر" تشکر کرد.

وی هم‌چنین تاکید کرد :  مراکز تزریق واکسن آمادگی کاملِ تزریق واکسن کرونا برای کودکان بالای 5 سال را دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه در گفتگو با مسئولان مراکز تجمیعی واکسیناسیون بر رفع فوری هر گونه مشکل در روند تزریق واکسن مراجعه‌کنندگان تاکید کرد.

در این بازدید که مسئولین معاونت بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان نیز حضور داشتند کارکنان شاغل به بیان دیده گاه‌ها و مشکلات مربوطه با سرپرست معاونت بهداشت پرداختند.


کلمات کلیدی:
دکتر.برجوئی.فرد     معاونت.بهداشت     کرونا     کووید.19     واکسیناسیون    

تاریخ بروز رسانی:   1 اسفند 1400

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر



ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >